vineri, 22 august 2014

Se apropie cel mai important eveniment sportiv din Oltenia, energizat de Grupul CEZ in Romania – Maratonul Olteniei

Oltenia, o regiune inca neexploatata la adevarata sa valoare, ascunde o serie de surprize placute. Pe noi ne-au cucerit imprejurimile municipiului Valcea, acolo unde anul trecut am organizat primul eveniment sportiv de mare anvergura din intreaga regiune.

In cadrul primei editii a Maratonului Olteniei, mai mult de 250 de persoane au pedalat pe cele doua trasee de 31 km si respectiv 51 km, pentru a asigura echipament sportiv elevilor Scolii Generale Nr. 1 „Take Ionescu” din Ramnicu Valcea. Entuziasmul, atmosfera inedita a competitiei, dar si satisfactia in urma contributiei la o cauza sociala ne-au determinat sa transformam evenimentul intr-o traditie, care energizeaza regiunea Olteniei.

Anul acesta, ne-am propus sa aducem si mai multe surprize iubitorilor de sport, carora le-am pregatit doua zile de competitii, una de ciclism, iar cealalta de alergare. Pentru aceia care nu vor neaparat sa isi testeze forta si aptitudinile, dar le place sa pedaleze, evenimentul include si sectiunea Family, in care puteti face o plimbare cu bicicleta pe strazile din Ramnicu Valcea alaturi de cei dragi.

Anul trecut, cu ocazia primei editii am intalnit o multime de oameni frumosi, ambitiosi, cu vise mari si pasiuni frumoase, care ne-au multumit pentru organizarea Maratonului care a energizat Oltenia, competitie de care locuitorii regiunii noastre, adepti ai unui stil de viata sanatos, aveau atat de multa nevoie, iar faptul ca anul acesta am reusit sa il transformam intr-o traditie, ne bucura nespus de mult.



Maratonul Olteniei este unul dintre proiectele de suflet atat pentru mine, cat si pentru angajatii Grupului CEZ in Romania, deoarece reflecta eforturile noastre de a atinge performanta atat in activitatea zilnica, cat si in timpul liber, in timp ce dimensiunea caritabila a evenimentului reflecta dorinta noastra de a fi un partener implicat si responsabil.

Fondurile colectate in urma competitiei, a carui start se va da in ultimul week-end al lunii august, pe 30 si 31 in parcul Zavoi din Ramnicu Valcea, vor fi donate Anei Maria si Dorinei, doua tinere eleve constiincioase din comuna Ciresu, judetul Mehedinti, cu ambitie si vise mari, care fara sprijinul nostru nu isi pot continua studiile, intrucat ar reprezenta o provocare financiara mult prea mare fata de posibilitatile familiilor acestora.

Asadar, va invit sa petrecem impreuna un week-end inedit si sa transformam impreuna kilometrii in energie pentru bine!


Traseul competitiilor, regulamentul de inscriere, programul celor 2 zile, detalii despre regulamentul concursului si premii pot fi consultate accesand www.maratonulolteniei.ro si www.facebook.com/maratonulolteniei.